Hundträningsartiklar

Träningsartiklar

 

Jag säljer noga utvalda artiklar till hundägare som är i behov av bra träningshjälpmedel. Dessa artiklar har jag med mig på mina kurser och träningar men vill du vara säker på att jag ska ha med mig någon speciell artikel så kontakta mig före träningstillfället.

Jaktträningsartiklar

Jag har med mig ett litet urval av jaktträningsartiklar, på mina jaktlydnadskurser. Tex visselpipa, dummies osv.

Är det något speciell som du letar efter så hör av dig innan träningstillfället.

Jag har haft förmånen att få ha Eva Bodfält som en av mina utbildare. Hennes idéer har präglat hur jag jobbar med hundar och jag vill verkligen rekommendera henne. Läs mer om Eva Bodfält här>>

Kontakkontraktet, av Eva Bodfält

Bodfäldts succébok Kontaktkontraktet – en bok om människans samspel med hunden. Insiktsfullt och övertygande förklarar Eva Bodfäldt hur vi bygger upp en bra relation med hunden, hur vi får vardagen med hunden att fungera och hur vi tränar in viktiga signaler som alla hundar bör kunna.

Kontaktkontraktet har i den här upplagan utökats med nya, värdefulla kapitel om miljö- och passivitetsträning och skvallerträning. Boken har också fått fler nya övningar och praktiska tips kring kontakt- och följsamhetsträning, inkallning, koppelträning och korrigeringar samt fler fallbeskrivningar, tagna ur verkligheten. Kontaktkontraktet vänder sig såväl till nya som erfarna hundägare, till dig som vill ha hunden till sällskap och dig som vill arbeta eller tävla med din kamrat.

Pris 125:-

DVD, av Eva Bodfält

DVD:n illustrerar de fyra praktiska grundövningarna ur handledningen. Du får på ett tydligt sätt se hur du kan träna allt från kloklippning till följsamhet på promenaden.

Pris 110:-

Paketpris för boken Kontaktkontraktet + DVD 200:-

Hur produkterna levereras

Artiklarna har jag med mig på mina kurser och träningar men vill du vara säker på att jag ska ha med mig någon speciell artikel, så kontakta mig före träningstillfället.

Betalning sker kontant, via Swish eller vid överenskommelse. Företagets bankgiro 291-6922.

Moms på boken ingår med 6% och på övriga produkter 25%.

Till kontaktsidan.